Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس با تأکید بر این که کارنامه وزرا باید در مرداد ماه امسال بررسی شود و نمره دهیم، گفت: هر وزیری که نمره لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کسب نکند باید استیضاح شود و این از مواردی است که نباید از آن بگذریم.گفت:

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی عصر امروز (چهارشنبه 21 خرداد) طی تذکر شفاهی اظهار داشت: برخی دوستان به من یادآوری می‌کنند که در مجلس دهم شما مرتب تذکر می‌دادید که حرف درستی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکیبی که ما در مجلس دهم داشتیم لازمه آن این بود که تذکر بدهیم. بنابراین ترکیب مجلس یازدهم متفاوت است و خودمان باید به خودمان تذکر بدهیم. همین طوری که برادران و خواهران فرمودند.

وی افزود: مردم ایران بدانند که دغدغه مردم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مرتبا ما رصد می‌کنیم و در جاهای مختلف به ویژه هیأت رئیسه مجلس آنها را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ طرح و دنبال می‌کنیم. ما یک اشکالی که در مجلس دهم داشتیم و امیدواریم در مجلس یازدهم نداشته باشیم، موضوع نظارت‌ها است؛ چراکه در مجلس دهم نظارت‌ها به موقع انجام نمی‌شد و این را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ مصمم هستیم رعایت کنیم.

نماینده مردم شاهین شهر در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: اولین نظارت عمده ما در مورد مواد 235 و 238 آیین است. بنابراین از شما خواهشمندم که بخوانید و از همکاران هیأت رئیسه و رئیس محترم جلسه هم این انتظار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ داریم که محکم پای این موضوع بایستید.

وی با تأکید بر این که کارنامه وزرا باید در مرداد ماه امسال بررسی شود و نمره دهیم، گفت: هر وزیری که نمره لازم را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کسب نکند باید استیضاح شود و این از مواردی است که نباید از آن بگذریم.

حاجی دلیگانی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: تقاضا دارم هر جا اشتباه یا خلاف این نامه عمل کردم به بنده متذکر شوید.

انتهای پیام/‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

منبع: فارس

کلیدواژه: حاجی دلیگانی مجلس وزرا مجلس دهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۲۴۳۱۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، محسن برزو زاده در گردهمایی معاونت حوزه اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات که با حضور قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات، مدیران کل، حسابرسان کل، معاونین، مشاوران و مدیران گروه‌های حسابرسی و با محوریت بررسی فرآیند تفریغ بودجه و نظارت بر شرکت‌ها برگزار شد، اظهار داشت: بررسی عملکرد شرکت‌های بزرگ دولتی و شبه‌دولتی به صورت هفتگی دنبال می‌شود و در این جلسات مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره شرکت‌ها به ارائه گزارش عملکرد خود می‌پردازند.
معاون فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی دیوان محاسبات با تاکید بر اینکه آنچه به عنوان یکی از برنامه‌های نظارتی دیوان محاسبات از اهمیت بالایی برخوردار است، نظارت بر شرکت‌ها است، افزود: چک لیست این شرکت‌ها به همراه سود و زیان آنان توسط گروه‌های حسابرسی تهیه و تاپایان امسال شناسایی و تکمیل آن انجام می‌شود.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع تفریغ بودجه اشاره کرد و افزود: تفریغ بودجه سال ۱۴۰۲ شامل۴۵۰ بند است که ۸۷ درصد آن متعلق به معاونت فنی و حسابرسی امور اقتصادی و زیربنایی است که در آن علاوه بر وضعیت تحقق اعتبارات در موضوعات مختلف، آخرین وضعیت اعتباراتی که باید تا شهریورماه سال گذشته توسط دستگاه‌های اجرایی مصرف می‌شد، نیز گزارش می‌شود.
ابراهیم نامداری قائم‌مقام معاونت هماهنگی و امور اجرایی و مدیرکل هماهنگی استان‌های دیوان محاسبات کشور نیز در این گردهمایی با قدردانی از زحمات مدیران، حسابرسان کل و حسابرسان اظهار داشت: با برنامه ریزی‌های صورت گرفته در معاونت هماهنگی و امور اجرایی تلاش ما بر این است، تا با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز، تفریغ بودجه به بهترین شکل ممکن و در مدت زمان پیش بینی شده انجام شود.
وی افزود: رویکرد دیوان محاسبات کشور این است که، تفریغ بودجه به گره گشایی اقتصادی و حل مسأله کمک کند و در کنار گزارش‌ها نیز پیشنهاد‌های کارشناسانه ارائه دهیم.
براساس این گزارش، در این نشست گزارشی از نظارت بر شرکت ها، پیگیری احکام تفریغ بودجه و بررسی فرآیند‌های آن از سوی مدیران مربوطه ارائه شد.

دیگر خبرها

  • رئیس جمهور ۲۰ و ۲۱ اردیبهشت به قم سفر می‌کند / عملکرد بانک‌های استان در این سفر بررسی می‌شود
  • بررسی عملکرد شرکت‌های دولتی با جدیت ادامه می‌یابد
  • نمره قبولی اکسپو ۲۰۲۴؛ نمایشی از قدرت، اقتدار و امنیت ایران
  • بررسی روند اجرای قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • برق حرارتی یک ساله ۲۰ همت ضرر کرد
  • فرماندار: نارضایتی اجتماعی از هیچ دستگاه اجرایی در زهک پذیرفتنی نیست
  • ابهامات مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • ابهامات بر سر مستثنی شدن قوه قضاییه، وزرا و هیات رئیسه مجلس از «شفافیت» قوای سه گانه
  • تذکر بازرسی به وضعیت آزادراه زنجان ـ قزوین و زنجان ـ تبریز